2015 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Kodėl katė ir kodėl kosmose?


(Paveikslėlis iš Pinterest)

Nesijaučiu, kad turėčiau aiškintis. Bet pasiaiškinsiu neleisdama niekam susidaryti klaidingo įspūdžio:

"Katė" ne todėl kad socmarketinge tai yra populiarus ginklas susirinkti daug laikų. Katė yra mano spirit animal. Mes turim tiek daug bendro: gyvenimo būdą (šiuo metu manasis susideda iš miego ir maisto), laisvalaikio pomėgius (eiti pasivaikščioti po vieną), įpročius (miegoti dienomis ir "siautėti" naktimis), santykius su žmonėmis (tada, kai to norim). Iš šių keturkojų vis dar mokausi po*****o ir "medžioklės".

"Kosmose" ne todėl, kad šie printai kurį laiką buvo itin populiarūs ant rūbų ir vėliau kažkaip  susisiejo su hipsteriaisNope. Gyvenimas yra kosmosas. Ir jei tu ne kosmonautas ar žvaigždė, o juoda katė - tikrai nekažką.

Žodžiu, mane praskipino, kai visiems dalijo gyvenimo išgyvenimo vadovėlius. Ir kol visi aplink kyla karjeros laiptais, kuria šeimas ir augina vaikus, aš bandau to išmokti žiūrėdama serialus ir filmus, einu pasivaikščioti paupiu, šoku užsimerkusi, stebiu keleivius troleibusuose, laukiu vasaros audrų ir alyvų žydėjimo.

Kaip katei kosmose man kyla daug kvailų klausimų apie logiškus ir nelabai gyvenimo dėsnius. Tai apie juos ir šis blogas. Žodžiu, apie gyvenimą. Kosmose.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą